Ravintola- ja catering-alan opiskelijat Anni Vahala ja Sofia Vatka Sataedu Kokemäeltä olivat kv-jaksolla Teneriffalla marras-joulukuussa 2019. Viiden viikon jakso sujui hyvin, eikä kotiin olisi malttanut lähteä!

Anni työskenteli kv-jakson ajan Minigolf Restaurantissa. Sofian työpaikkana oli Zebra Maria Restaurant. Kummankin työpaikalla opiskelijat otettiin hyvin vastaan.

Töissä Anni ja Sofia saivat tehdä monipuolisia tehtäviä: tilausten vastaanottamista, rahastamista ja kassan käyttöä, annosten esittelyä, alkoholitilauksia. Ravintoloissa kävi paljon asiakkaita, keskipäivät olivat vilkkaimpia. Molempien töissä oli hyvä ilmapiiri ja mukavat työkaverit.

”Aika on vierähtänyt ihan hujauksessa, arkipäivät töissä ja viikonloppuisin ollaan kierrelty ja tutustuttu Teneriffaan. Nyt alkoi toiseksi viimeinen harjoitteluviikko ravintoloissamme. Työympäristö on ihana ja työkaveritkin ovat ottaneet meidät todella hyvin vastaan. Työt ovat sujuneet mainiosti sekä paljon uutta opittu tarjoilemisesta ja asiakaspalvelusta!” Anni ja Sofia kertoivat.

Vapaa-aika kului mm. uimassa, shoppailemassa, syömässä, Teide-tulivuorella ja bussilla Santa Cruzissa.

”Viimeinen viikko starttasi muutama päivä sitten. Haikein fiiliksin hyvästelimme työkaverit tänään. Kaikki on mennyt hyvin 5 viikon aikana. Ei malttaisi edes kotiin lähteä vielä, aika riensi kuin siivillä!” kommentoitiin Teneriffalta reissun lopulla.

Suosittelemme Teneriffaa kohteena, työpaikkaa ja majoitusta muille opiskelijoille. Kannatti lähteä!

Anni ja Sofia

Kuvat: Anni Vahala ja Sofia Vatka
Tekstin koonnut Enni Heikintalo Annin ja Sofian raporttien pohjalta.